keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Parvekkeelta ja ikkunasta

Thassos, Irini Studios
Pärnu, Hotelli Pärnu
Hania, Georgina
Lappi..


9 kommenttia:

 1. Näkymät vaihtelevat:)

  Meillä oli samat näkymät kuin alakuvassa pari vuotta sitten. Eikä nyt paljon puutu. Tule jo kevät...

  VastaaPoista
 2. Tuo lumikuva on aivan kuin meidän terassilta. Tulisi jo lämpö ja sulattaisi lumia!!

  VastaaPoista
 3. Kyllä sitä mieluummin katselisi noita kesäisiä näkymiä ikkunasta :)

  VastaaPoista
 4. Alimmainen kuva on kyllä aika hurja!

  VastaaPoista
 5. Sehän tässä on kun pitää pohjoiseen lähteä kohtapuoliin muutaman pakollisen asian vuoksi. Olisin mielelläni lähtenyt tuossa huhtikuun puolenvälin tienoilla kun ei olis aivan noin karmeita yöpakkasia.

  VastaaPoista
 6. Tuo lumikuva on tätä päivää täällä hieman Lapin porstuassakin, enkä juuri muualla haluaisikaan olla. En ole juurikaan matkustellut, en osaa kaivatakaan semmoista. Hanget ja pakkaset kuuluu talveen, vaikka yöllä on kylmää, niin päivällä lämpenee. Huhtikuu on Lapissa aivan huikean upeaa aikaa.

  VastaaPoista
 7. Eipä tuota koskaan tiedä vaikka sinne takaisin vielä muuttaisin, suurimman osan elämästänihän olen siellä asunut. On vaan haluttanut vähän tuntea lämpöäkin, ja kun täällä on työtäkin ollut tähän asti niin on voinut muutaman loman lämpimiin maihin tehdä. Nyt työt ovat vähenemään päin, ja kun joku aika sitten irtisanouduin vakityöstäni, on ollut vain pätkätöitä silloin tällöin.
  Kyllähän tuohon lämmönkaipuuseen vaikuttaa sekin, että olen Lapissa ammattikalastuksella elättänyt itseni ja perheeni 8 vuotta. Ne talvet tuntuu luissa vieläkin.

  VastaaPoista
 8. Talvella on monet kasvot, hyvä vertailu.

  VastaaPoista
 9. Alimmainen kuva on ihan samalainen kun katsois meidän eteisen ikkunasta,mutt empä kaipaa kaukomaihin.Lokallako kalastit?

  VastaaPoista