keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Romua metsässä

Kaikenlaista tavaraa voi löytyä keskeltä erämaata. Voi olla sotaromua, en tiedä. Kertokaa joka tietää, nuo lieriöt, aivan kuin olis tynnyreitä hitsattu peräkkäin ja aukot päihin?

All kind of stuff can be found in the middle of the desert. It may be a war junk, I do not know. The cylinders appear to be fused together . What could they be?

6 kommenttia:

  1. Ovatpa erikoisia. Voivat hyvin olla sotaromua. Muistan, kun lapsena 60 -70-lukujen vaihteessa Lapissa käydessä näki vielä tankin romujakin. Mieleeni on jäänyt myös laaja palanut metsäalue tien vieressä.

    VastaaPoista
  2. Tuo porkkanapussin vieressä on jonkulainen kranaatinkantoteline, niin sanottiin. Siihen liittyvää tavaraa on lähellä tonttia, ensi kesänä tutkitaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinaista romuromantiikkaa! Minulle kyllä nuo lieriöt aivan vieraita, tuskin niillä pontikkaakaan on keitetty. Nyt vaan Tapio ite-taidetta askartelemaan mökin rakentamisen välipaloiksi. Mielenkiintoista. Pitääköhän siellä metsässä liikkua nyt sitten varovaisesti, ettei tartu jalka kiinni epämääräisiin esineisiin. Toivottavasti löytyy myös aarteita!

      Poista
    2. Ei siellä enää tarvi varoa, sota-ajan roinat on pääosin kerätty, mutta aina silloin tällöin löytyy jotain. En taida oikein taidetta onnistua noista lieriöistä luomaan.

      Poista
  3. Pontikkapannu tulee ensimmäiseksi mieleen, kun ei osaa kuvasta arvioida kokoa... Voisiko tuo pitkä olla jonkunlainen ponttooni? Mielenkiintoista!

    VastaaPoista
  4. Nuo tynnyrisysteemit on lähellä pientä jokea, jossa on joskus uitettu puita.

    VastaaPoista