tiistai 11. helmikuuta 2014

Pohjoiseen vihdoinkin

Eilen tein päätöksen että nyt on lähettävä mökille tai mihin tahansa. Kaikenlaisten vaivojen ja vaikeuksien keskellä mennyt syksystä lähtien. Alkoi tuntua että jos en nyt lähde kotoa edes vähäksi aikaa jonnekkin, en pääse koko talvena minnekkään.
Onneksi havahduin kun tuli juttua koululaisten talvilomista, nehän alkavat ensiviikolla...vr:n sivuille ja äkkiä, tällä viikolla liput vielä normaalihintaisia, perjantaina muuttuu sesonkihinnoiksi ja hinta nousee rajusti.
Sain autojuna- ja makuuvaunupaikan tälle päivälle, muut päivät olivat täysiä, otin tietysti. Ei kun vauhdilla pakkaamaan tavaroita, auto tulee aina täyteen kaikenlaista vietävää kun onhan mökki vuosia ollut minun toinen koti. Nyt on kaikki kasassa ja auto junaan klo 18.00 Pasilassa, lähtee klo 19.00. Aamulla klo 07.50 Rovaniemellä, jossa muutamia hankintoja ja asioita ja sitten vaan ajoa reilu 200 km ja olen perillä.
Odotettavissa on monta tuntia lumen  lapiointia, traktori käy linkoamassa vain tien perille. Saa nähdä kuinka jaksaa, olkapäätä on hoidettu fysioterapiassa jonkun aikaa mutta ei se kunnossa ole. No, ei minun tarvi kiirehtiä, kunhan sisälle pääsen ja saan kämpän lämpenemään, ei ne lumet sieltä karkaa vaikka osan jättäisi seuraavalle päivällekkin. Viime tietojen mukaan paikalla on 85 cm lunta ja lauhaa on nyt sielläkin.
Tällaista nyt, kalanpyyntiin tekee mieli ja uusi outo innostus, pakuri, sitäkin pitäisi etsiä.

6 kommenttia:

 1. Mukava kuulla sinusta pitkästä aikaa. Jos vielä kerkiät tämän nähdä,niin oikein hyvää matkaa ja antoisaa oleskelua siellä lumisissa maisemissa. Ole varovainen sen olkapään kanssa!

  VastaaPoista
 2. No onkin aikaa kulunut edellisistä kuulumisista. Oikein mukavaa mökkeilyä sulle. Sitten me saadaan nauttia hienoista kuvista :)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa mökkeilyä, kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille, oli hyvä tulla tänne, lauhaa ja hyvä mieli.

  VastaaPoista
 5. Kiva, että ehdit ennen hiihtolomalaisia. Eiköhän se mieli piristy siellä pohjoisen kodissa. Leppoisia päiviä ja pakurin metsästystä!

  VastaaPoista